Zakelijk

Medewerkers bepalen mede het imago van uw organisatie. Met hun uiterlijk zijn ze namelijk niet alleen hun eigen visitekaartje, maar ook dat van uw organisatie.

Uit onderzoek blijkt dat de eerste indruk voor 55% wordt bepaald door het uiterlijk, voor 38% door stemgeluid en houding en slechts voor 7% door de inhoud van een  boodschap. De non-verbale communicatie maakt de meeste impact. Kleding communiceert!

Wilt u de professionele uitstraling van uw organisatie beïnvloeden?
Kies dan voor een groepsworkshop of individueel zakelijk kleur- en/of kledingstijladvies voor uw medewerkers.

Workshops medewerkers

Workshops voor uw medewerkers
Onze workshops worden op maat gemaakt als aanvulling op of onderdeel van een training, bedrijfsuitje, teambuilding, verenigingsactiviteit of bijvoorbeeld een secretaressedag.
Afhankelijk van wensen, beschikbare tijd en het aantal deelnemers wordt in overleg met u een passend programma samengesteld.

Individuele begeleiding medewerkers

Individuele begeleiding
Een individueel zakelijk kleur- en/of stijladvies kan uitkomst bieden als een medewerker extra aandacht wil besteden aan zijn of haar uiterlijke presentatie. Denk bijvoorbeeld aan professionals die willen werken aan hun zichtbaarheid en effectiviteit.

Wij richten ons op de zakelijke uitstraling in kleur en kledingstijl, passend bij het gewenste image.

Interesse? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.