Styling mannen

Je uiterlijk, postuur en persoonlijkheid zijn belangrijk voor het bepalen van de juiste kledingkeuze, zowel zakelijk als privé.
Kleding die goed staat bij de één kan de ander juist misstaan.

Weet jij wat goed bij je past? Wat geeft jou een krachtige professionele uitstraling?
Een persoonlijk stijladvies van SHAPE biedt je de oplossing.

Wat levert ons stijladvies jou op?
Ons advies zorgt ervoor dat je een heel goede (1e) indruk maakt met je uiterlijk. Je kiest doelgerichter kleding, voorkomt miskopen en bespaart daarmee tijd en geld. Succes verzekerd!

Werkwijze stijladvies

We werken altijd met kleding die je zelf meeneemt. Van overhemden tot jasjes, truien, shirts en (spijker)broeken. Ook aan accessoires zoals:  stropdassen, riemen en horloges, besteden wij aandacht.

Je ontdekt hoe jij je persoonlijkheid effectief kunt versterken. Met een spiegeltest kijken we welke kledingstijl bij je past.  We maken een keuze uit de sportieve, natuurlijke, avontuurlijke, klassieke en extravagante stijl.

Als geheugensteun krijg je  direct na het stijladvies een op maat ingevulde stijlmap voor mannen waarin alle adviezen en tips zijn verzameld. Gemakkelijk!

Combinatie kleur- & stijladvies en garderobe check
Een stijladvies kun je prima combineren met een kleuradvies.

We kijken naar welke kleuren het beste passen bij je uiterlijke kenmerken. De kleur van je huid, haar en ogen bepaalt wat er voor nodig is zodat jij er op je best uitziet. Als geheugensteun krijg je een handige waaier of kleurenpas op creditcardformaat na afloop mee.
Vervolgens organiseren we  je kledingkast met een garderobe check.

Meer info of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.