Coaching

Stress- & burnoutcoaching

Hoe verminder jij stress?

Stress is de oorzaak van veel lichamelijke en psychische klachten en is nog steeds beroepsziekte nummer 1 in Nederland.

Vaak ben jij je er niet eens van bewust dat je gestrest bent, terwijl je lichaam wel signalen aan je geeft. Je hebt bijvoorbeeld last van hoofdpijn en van gespannen spieren. Ook ben je moe en heb je te weinig energie. Chronische stress heeft een negatieve invloed op hoe jij je voelt, want houdt stress langdurig aan, dan kan dit tot burn-out leiden.

Als erkend CSR-stress- & burnoutcoach kan ik je helpen met je (chronische) stressklachten. Ik besteed daarbij aandacht aan de mentale én fysieke kant. Doel is dat je klachten verminderen en je weer grip krijgt op je leven op weg naar duurzaam herstel.

Als ervaren NOLOC gecertificeerd loopbaancoach en imagestylist & coach kijk ik ook samen met jou of je nog steeds goed zit op je huidige werkplek en wat je nodig hebt om weer werkgelukkig van start te gaan. Ik geef je tips en adviezen waar je wat aan hebt en hou je (soms letterlijk) een spiegel voor. Mijn aanpak is inlevend, praktisch, resultaatgericht en ik luister in alle rust naar hoe het nou écht met je gaat.

Graag ik met je in gesprek over wat er voor jou nodig is om weer lekker in je vel te zitten. Tijdens de intake hoor je meer over de CSR methodiek en werkwijze inclusief het herstelplan op maat.  Jij beslist vervolgens of je van start wil gaan.

Ik kijk uit naar onze kennismaking! Je kunt mij bellen of het contactformulier invullen voor een kosteloze intake (online of offline).

Loopbaancoaching

Sta jij aan het stuur van je loopbaan?

De arbeidsmarkt is continue in beweging. Functies veranderen, er komen beroepen bij en er verdwijnen beroepen. Mogelijk wil jij inspelen op deze veranderingen of wil jij je ontwikkelen en doorgroeien binnen je huidige werkomgeving of ben je gewoon toe aan wat anders. Een loopbaantraject kan je inzicht geven in welke richting jij je loopbaan kunt vervolgen.

Toe aan een nieuwe stap in je loopbaan en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Vul dan het contactformulier in of bel mij voor het plannen van een kosteloze intake. Wij onderzoeken tijdens dit gesprek je loopbaanvraag en ik vertel je over mijn aanpak en werkwijze. Spreekt dit je aan en voel je een klik, dan kunnen we vervolgstappen zetten.

Imagecoaching

Zien ze wel hoe goed je bent?

Als medewerker bepaal je mede het imago van een organisatie. Met je uiterlijk ben je namelijk niet alleen je eigen visitekaartje, maar ook dat van de organisatie waar je werkt.

Uit onderzoek blijkt dat de eerste indruk voor 55% wordt bepaald door het uiterlijk, voor 38% door stemgeluid en houding en slechts voor 7% door de inhoud van een  boodschap. De non-verbale communicatie maakt de meeste impact. Kleding communiceert!

Image coaching kan uitkomst bieden als je extra aandacht wil besteden aan je uiterlijke presentatie in combinatie met je persoonlijkheid. Als je bijvoorbeeld als professional wil werken aan je zichtbaarheid en effectiviteit.

Wil je de professionele uitstraling van jezelf en daarmee van je organisatie beïnvloeden? Kies dan voor een zakelijk imageadvies. Ik richt mij onder meer op je nonverbale communcatie en je zakelijke uitstraling in kleur en kledingstijl, passend bij het gewenste image.

Interesse? Vul dan het contactformulier in of bel voor het plannen van een kosteloze intake en ik neem zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Speed coaching

Wil je in beweging komen?

Speedcoaching is eerste stap tot beweging. Mijn veelzijdigheid als coach kan ik op een praktische manier inzetten middels het speed coachen. Tijdens een kort en persoonlijk gesprek van max. 45 minuten kom ik op een snelle manier tot de kern van je vraag, zodat je een inzicht kan krijgen of een bevestiging van iets dat speelt om vervolgens weer verder te komen met keuzes die je wil maken of oplossingen die je zoekt op persoonlijk of professioneel vlak.

De sessies hebben ook tot doel om op een laagdrempelige manier kennis te maken met coaching.

Mocht je daarna verdieping nodig hebben, dan kun je een kort of lang coachtraject aangaan.

Je kunt een speedcoachsessie boeken via het contactformulier of door mij te bellen op 06-10039700.