Workshop

Onze workhops of adviezen in groepsverband organiseren wij voor verschillende doelen.
Denk aan een vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest of moeder-dochter verwendag.
Je stelt zelf je groep samen bestaande uit bijvoorbeeld collega’s, vriendinnen of familie. Iedere workshop kan worden aangepast aan je persoonlijke wensen. Of het nu gaat om een ochtend-, middag- of avondprogramma, wij maken er een inspirerende ervaring van!

Naast de thema’s: kleur, stijl en accessoires zijn ook andere thema’s mogelijk.
Informeer naar de mogelijkheden en wij denken met je mee!

Kies bijvoorbeeld voor een workshops kleur en/of stijl.

Workshop Dress to impress met kleur

Welke kleuren passen bij jou?
De ondertoon van je huid, je natuurlijke haarkleur en de kleur van je ogen vormen de basis van de kleuranalyse. Iedere deelnemer neemt tijdens de workshop plaats voor de spiegel. We kijken met behulp van gekleurde analysedoeken welke kleuren het beste passen bij iedere persoon. Door met elkaar mee te kijken leer je nog meer over wat kleuren kunnen doen voor de persoonlijke uitstraling.
Aan het eind van de workshop ontvangt iedereen een hand-out en een kleurenpas als geheugensteun. Gemakkelijk!

Workshops bedrijven

Workshops voor medewerkers / teams
Onze workshops worden op maat gemaakt als aanvulling op of onderdeel van een training, bedrijfsuitje, teambuilding, verenigingsactiviteit of bijvoorbeeld een secretaressedag.
Afhankelijk van wensen, beschikbare tijd en het aantal deelnemers wordt in overleg een passend programma samengesteld.

Workshop stijl

Welke belijning is wel of niet geschikt voor jou? Zijn er stoffen die je wel of beter niet kunt dragen? Hoe zit het met prints?
Op basis van jouw persoonlijke kenmerken (lichaamsbouw en gezichtsvorm) leer jij je eigen figuur beter kennen. We besteden aandacht aan welke kleding het meest bij jou past en waarom dit zo is. Aan de hand van door jou meegebrachte kledingstukken geven we praktische tips.
De workshop wordt afgesloten met het uitdelen van een hand-out.

Ook accessoires kunnen op verzoek een onderdeel uitmaken van  het programma. We kijken naar welke accessoire de finishing touch geeft aan jouw uiterlijk. Denk aan sieraden of brillen.

123RF tekening vrouwenhoofd met bril

Interesse? Bel Shereen op 06-10039700 of vul het contactformulier in voor meer informatie of het boeken van een workshop.