Referenties

Nieuwsgierig naar ervaringen van klanten van SHAPE?
Lees dan een greep uit de spontane reacties die wij voor styling via e-mail hebben ontvangen.

Hanneke ♦ garderobecheck met quickscan kleur & stijl
Je weet je kennis in kleur, stijl en kledingadvies heel goed over te brengen. Je neemt ook de tijd en luistert goed naar wat het einddoel is. Heb echt heel veel gehad aan je praktische adviezen.

Hanneke ♦ persoonlijk kleuradvies met image tips
Heel veel dank voor het bijzondere consult. Ik vind dat je het fantastisch doet. Veel inzicht en inspiratie meegenomen!
Ik had me voorgenomen deze zomer een nieuw badpak te kopen, maar pas nadat ik bij jou was geweest. Dat heb ik vanmiddag meteen gedaan. Het is diepblauw geworden, in plaats van zwart. Fijn hoor, om zo gericht te kunnen zoeken. Dat maakt het winkelen veel leuker!

Marije ♦ kleuradvies samen met vriend
We vonden het allebei heel leuk en zinvol! Heel fijn dat je echt de tijd geeft en begeleidt om zelf te zien/ervaren welke kleuren passen. Als ik toe ben aan een stylingadvies zal ik zeker contact met je opnemen.

Irma ♦  persoonlijk kleuradvies
Dank je wel voor het sturen van de foto’s, heel handig om erbij te hebben als extra geheugensteun bij de kleurenwaaier.
Het kleuradvies vond ik erg leuk en ik heb er ook al wat aan gehad. Inmiddels heb ik een shirt, sjaaltje en een vest gekocht met behulp van de kleurenwaaier. Het vest was in een kleur die ik normaal gesproken links zou hebben laten liggen maar dankzij jouw advies heb ik het toch gepast. En het stond zo goed dat ik het heb gekocht.
Ik ben nooit zo dol geweest op winkelen maar zo wordt het voor mij een stuk gemakkelijker en dus ook leuker. 🙂
Inmiddels heb ik mijn haar in een donkerder tint gekleurd, ook daar ben ik blij mee.

Marjon persoonlijk kleuradvies
Ik heb een gezellige leerzame middag bij je gehad! Dank je wel. Ik heb best wel keus vind ik en zal makkelijker kunnen kiezen voortaan in de overvolle winkels.

Nanda ♦ persoonlijk kleuradvies 
Ik heb al aardig de kleurenwaaier in m’n hoofd, en onlangs op basis van je advies een tas in een bepaalde kleur gekocht (beetje goudachtig i.p.v. veilig zwart). Kom er met terugwerkende kracht achter waarom bepaalde kledingstukken zo fijn dragen, het gaat steeds om diepe kleuren!

Ludmilla ♦ workshop kleur en stijl
Dank voor je email en foto! Een leuke herinnering aan een leuke dag! Ik vond het zeker een zeer geslaagde dag, veel geleerd en dat probeer ik nu ook toe te passen. Ik heb wat zomerse kleding gekocht, helemaal in nieuwe kleuren! Ben blij mee! Het is wennen, maar – aangenaam – wennen! Nogmaals dank Shereen, je hebt onze laatste dag samen een mooi “kleurtje”gegeven! Veel succes met je adviezen!

Leoniek ♦ workshop kleur en stijl
Vorige week alweer was je een hele dag bij mij voor de workshops. Iedereen vond het erg leuk en leerzaam en is er nog steeds enthousiast over.

Gerry ♦ workshop kleur moeders en (schoon)dochters
We vonden het alle vier een heel gezellige middag en hebben in de auto nog uitgebreid “gefilosofeerd’ over jouw manier van werken. We voelden ons op ons gemak en je hebt niet een keer een waardeoordeel uitgesproken, complimenten hoor! Als ik iets met mijn haren heb ondernomen zal ik het je laten weten.

Ellen ♦ persoonlijk kleur en stijl advies
Nou en of ik het leuk heb gevonden! Ik vond het erg inspirerend en heb meteen al nieuwe kleding gekocht. Echt leuk om te merken dat je zoveel positieve opmerkingen krijgt. Vooral als mensen verder van niets weten is het natuurlijk extra leuk om te weten hoe goed het werkt. Kortom een tevreden en enthousiaste klant.

Gerda ♦ workshop kleur
Hartelijk dank voor de foto die je mij gestuurd hebt. Wij hebben die avond als zeer plezierig en leerzaam ervaren. Ik weet zeker dat ik er profijt van zal hebben bij het winkelen.

Jenny ♦  kleuradvies samen met vriendin
Hartelijk bedankt voor de mooie foto. We hebben erg genoten van de leuke avond en de vakkundige adviezen.

Ruby ♦ persoonlijk kleuradvies
Ik heb het geweldig gevonden. Ben nu veel bewuster met kleur bezig. Dank je wel!

Saskia ♦ persoonlijk kleuradvies
Bedankt voor je adviezen lieve Shereen, ik was verrast en geïnspireerd.

Karin ♦ workshop kleur met vriendinnen
We waren allemaal heel enthousiast over jouw aanpak gister. Hartstikke leuk en leerzaam en goed hoe je dat doet. Ik heb je vandaag meteen al aangeraden aan andere vriendinnen

Sylvie ♦ workshop kleur met collega’s
Iedereen heeft het erg leuk gehad. We corrigeren elkaar nu op werk als men de ‘verkeerde’ kleuren aan heeft ;o) Bedankt voor de foto!

SHAPE werkt onder andere voor:

logo BNP Paribas   Logo gemeente Amsterdam      logica-logo     Logo Projob   cos    logo intres       orianthi   logo politie    logo blue communications  Divaz networklogo ING   logo vitae    Logo Metsa Board    2e2 consulting   logo stinzenadvies   logo_left_rivm    logo certa legal   logo SAZ  Logo Amaris Gooizicht     OVER-gemeenten-logo  ANKERDRANKEN_LOGO Logo de hartekamp goep    Logo parteon 2logo euronext   Logo Specsavers  Logo Boehringer Ingelheim    Logo Stibbe   Logo UvA Logo UWV  logo ABU