Personal shopping

Personal shopping is de meest effectieve manier om je garderobe uit te breiden met kleding die aansluit bij je persoonlijkheid en lifestyle met hulp van een stylist.

Wij helpen je om een basisgarderobe samen te stellen die bij jou past qua kleur en stijl. Een goede garderobe bestaat uit kledingstukken die je makkelijk met elkaar kunt combineren. Op deze manier heb je meer keus en altijd iets om aan te trekken.

Daarnaast helpen wij je met shoppen om je garderobe aan te vullen met kledingstukken en accessoires (schoenen, tassen, sieraden, riemen, stropdassen etc.) die goed bij je passen.

Samen online shoppen kan ook! Er zijn genoeg leuke webwinkels om uit te kiezen. De kleding komt direct bij je thuis, waar je rustig kunt passen.

Onze shop uitgangspunten voor jou zijn:

  • Kleuren die jou er op je best uit laten zien.
  • Modellen die niet alleen bij je passen, maar die ook je lichaamsvorm goed laten uitkomen.
  • Kleding met een uitstraling die je ondersteunt in je functie.
  • Kledingstukken die je basisgarderobe aanvullen
  • Kleding voor speciale gelegenheden.

Werkwijze personal shopping

Personal shopping start met een intakegesprek waarbij we je verwachtingen en budget bespreken. Je maakt een persoonlijk moodboard met foto’s van kleding en accessoires die je aanspreken en je noteert de merken waar je van houdt.
Vervolgens maken we een shoppingplan en prikken een datum of je gaat zelf op pad.

Het meest optimale shopresultaat krijg je als  je een kleur– en/of kledingstijladvies of een quickscan kleur & stijl hebt gehad voorafgaand aan het shoppen.

Voor meer info over personal shopping of het maken van een afspraak kun je ons bellen op 06-10039700 of het
contactformulier invullen.