Shoppen in de uitverkoop? Voorkom miskopen!

De uitverkoop is het moment om voordelig je kledingkast aan te vullen met leuke nieuwe kledingstukken en accessoires.  Wie wil er nou niet goedkoper uit zijn?

Er zijn twee belangrijke uitverkoopperiodes per jaar, de zomer- en de wintersale. Uit onderzoek blijkt dat de meerderheid van de Nederlanders (54%) het leuk vindt om tijdens de uitverkoop te shoppen en 48 % koopt in die periode meer dan normaal. De uitverkoop is daarom ook het moment om net wat te snel iets aan te schaffen dat eigenlijk niet goed bij je past.

Volg onze zeven shoptips speciaal voor de sale:
  • 1. Kies de juiste maat. Door kleding aan te trekken die snel aan en uit kan, kun je datgene wat je wilt kopen ook makkelijker op de pasvorm beoordelen.
  • 2. Don’t shop till you drop. Bedenk vooraf wat echt een waardevolle aanvulling voor je garderobe is en laat je niet alleen verleiden door de prijs.
  • 3. Kijk ook bij de pre-collectie. Je krijgt dan een indruk van de modetrends van het nieuwe seizoen en dat helpt je om in de uitverkoophoek keuzes te maken waar je langer plezier van hebt.
  • 4. Gun jezelf genoeg bedenktijd. Beslis niet te snel uit angst dat je een koopje misloopt.
  • 5. Koop wat je geweldig vindt. Iets wat jou persoonlijk aanspreekt, uniek is of bijzonder in jouw ogen.
  • 6. Benut de sales om mooie basics van goede kwaliteit te vinden. Zoals topjes, riemen en een “little black dress”. Meer info over wat basics zijn lees je op de website van Perfectly basic.
  • 7. Ga voor de juiste kleur. De kleuren die passen bij je huid, haar en ogen zorgen ervoor dat je er op je best uit zult zien met je nieuwe aanwinst.

Met een kleuradvies zet je een eerste stap om miskopen tijdens de sale te voorkomen!

In januari en februari 2014 bieden wij een korting* van 10,00 euro per persoon wanneer je een afspraak maakt voor een kleuradvies.

Bel of vul ons contactformulier in. Wij zijn ook ‘s avonds en op zaterdag beschikbaar voor afspraken. En we komen aan huis of op een andere locatie als daar de voorkeur naar uitgaat!

* De korting geldt niet in combinatie met een cadeaubon of pluim.

4.5/5 - (2 stemmen)

1 Comment

 1. Handig om te weten!

  Roxanne

Laat een bericht achter