Outplacement met image advies

Outplacement biedt uitkomst wanneer de arbeidsrelatie niet langer voortgezet kan worden.
Dit is voor jou als medewerker een ingrijpende situatie. Na je ontslag kan het zomaar gebeuren dat je twijfelt aan je eigen kunnen en voorkomen. Outplacement in combinatie met image helpt je om je (weer) zeker te voelen van je zaak en als jij je goed voelt, dan straal je meer zelfvertrouwen uit en dat kan leiden tot succes op allerlei gebied!

Aandacht voor wie jij bent en voor wat je wil uitstralen: dat is waar image styling & coaching over gaat. Het doel is om je binnenkant en buitenkant met elkaar in balans te brengen. Je komt overtuigender over als je boodschap past bij je uiterlijke presentatie. Hoe dat bereikt wordt kan voor iedereen anders zijn.

Beslissingen worden vaak genomen op basis van de gunfactor. Ook zakelijke beslissingen vallen hieronder. Je uiterlijk is het eerste dat opvalt bij de ander en het laatste dat wordt vergeten. Je benadrukt je persoonlijke kwaliteiten ermee of doet ze helaas juist tekort.

Heb jij een image dat bij je past? Klopt jouw zelfbeeld met hoe anderen je zien?
Of kun je wel wat SHAPE gebruiken bij het versterken, verfijnen of verbeteren van jouw image?

Wil je meer informatie over het outplacementprogramma met image of heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Pas na een intakegesprek wordt het programma op maat afgestemd op je persoonlijke behoefte, unieke situatie en gewenste doelen. We doen dat op integere wijze met aandacht voor jou als persoon. Jij staat centraal, want het gaat tenslotte om jou.

Bel 06-10039700, stuur een mail of vul het contactformulier in.

4/5 - (1 stemmen)

Nog geen reacties

Laat een bericht achter